Snabb kontaktinformation

Om du har några frågor eller vill få mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss!

Båtsmansvägen 10, 181 41 Lidingö +46 70744 4222 info@mtmgroup.se
Image Alt

Om företaget

Om oss

Om oss
“MTM Group AB”

Om företaget

``MTM Group AB`` är ett bygg och projektledningsföretag grundat av tre entreprenörer med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Företagets största tillgång är dess erfarna medarbetare, som garanterar kvalitet, snabb service och flexibilitet. MTM har med sina långsiktiga relationer med sina handelspartners inom produktionssektorn säkerställt en smidig och säker produktionskedja.

Uppdrag

Vårt mål är att vara en felfri länk i en del av byggprocessen. Vi arbetar flexibelt och ansvarsfullt för att se till att alla faser av konstruktions eller inredningsprojekt går smidigt. Kvalitet, tillförlitlighet och kontinuerliga förbättringar är viktiga för oss, vilket gör det möjligt att skapa ett modernt företag som kan erbjuda hållbara produkter och anpassade lösningar för att tillgodose individuella behov.

Värden

Socialt ansvar

Vår eftersträvan är att utföra våra produktionsprocesser så miljövänliga som möjligt, samt att hålla hög säkerhetsnivå på våra arbetsplatser.

Professionalism

Vi förbättrar kontinuerligt kvaliteten på våra produkter och tjänster. Vi tror, att genom att arbeta nära och tillsammans med våra kunder så kan vi nå det bästa resultatet, det är också därför en anledning till att vi lägger stor fokus på en kontinuerlig och effektiv kommunikation.

Lagarbete

Lagarbete och hållbar utveckling av verksamheten gör det möjligt för oss att bidra till tillväxten i ett medvetet,  ansvarsfullt och aktivt samhälle. 

Feedback från kunder

Vi gör vårt bästa för att uppfylla våra kunders förväntningar och leverera tjänster på högsta nivå.

MTM Group - catalog - railings and handrails 1

Vi har förtroende från dessa kunder: